Dukes surfbar på Mallorca

Jag har en förkärlek för surfrestauranger. Har ju redan skrivit om Surfers i Visby. Här kommer ett tips om ett annat bra ställe på en annan mysig ö, Mallorca. I distriktet Catalina i Palma ligger Dukes. Det drivs av en grek/tysk och en kille från ön. Stället är litet men man har möjligheter att äta både vid barbord och sittande i soffor i små hörnor. Dukes har också en liten innegård. Köket ligger mitt i lokalen med angränsande bar.



När vi var där i juli hade en bordsbokning varit nödvändig om vi kommit lite senare på kvällen. Nu slank vi in precis när de öppnade efter siestan och fick snabbt plats vid barborden. Från de höga stolarna hade vi bra utsikt över de andra gästerna som droppade in. Den här kvällen var det säkert femtio procent svenska gäster. Trots det känns Dukes inte alls som en turistfälla.



Maten är lagad med exotiska kryddor och har influenser från alla världens hörn. Servicen är avslappnad och hjärtlig och inredningen enkel och inspirerande. Har man inte tidigare vågat sig ut på en våg med en brädbit underfötterna blir man sugen efter att ha varit på Dukes.



Vill du läsa mer om det här sköna stället gå gärna in på deras hemsida.

www.dukepalma.es


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0