Vingård med prisbelönt kök



Restaurangen på vingården d ´Arenberg i vindistriktet McLaren Vale
söder om Adelaide i Australien har ett prisbelönt kök. Den familjeägda 
krogen har flera år fått utmärkelsen Best Winery Restaurant i South Australia.

Omgivningarna och utsikten från den stora verandan och den  lite
mindre matsalen är hänförände. Maten är vällagad och smakrik och
services trevlig. Efter några timmar där med en trerätters lunch
rullade vi ut till de väntande bilarna. Eftersom det var Australiensisk
höst när vi var där tänkte jag att de inspirerande bilderna kanske
skulle passa oss nu. Visst blir man sugen på långkok, mustiga
såser och tunga rödviner när man ser dessa bilder. Tag fram lammläggen,
älgsteken, svampen och bönorna och ägna helgen åt slowfood!









Så här glad i hatten blir min käre far av kökskonst på hög nivå!
Vi alla som var med på lunchen tar av oss hatten till kokarna
och kökschefsduon Nigel Rich och Peter Reschke.
Vill du läsa mer gå gärna in på deras hemsida www.darrysverandah.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0