Grillsäsong

Nu och ett par tre månader framåt kommer griilloset ligga tungt över skärgårdsvikar,
på tältplatser och i villaträdgårdar. Säsongens första grillmiddag är efterlängtad.
Vi kastade bort den förra rostiga grillen på höstens städdag och fick nu använda
områdets allmäna. Fungerade perfekt för fläskkarrén.



Till köttet serverades kokt madelpotatis som smörslungats med färsk timjan,
citronzest, flingsalt och färskmalen svartpeppar.



Salladen till blev färsk spenat, tomat, chevré, stora kaprisar, olja och vinäger.



Ett gott tillbehör till grillat är olika sorters frukter som efter kötter får ligga
på grillen och få vacker yta samtidigt som smakerna förhöjs. Vi tog den här
kvällen ananas och strödde sedan på lite chiliflakes.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0