Tour de France, del 4, Biarritz

Vi checkar in på vårt lilla enkla två-stjärniga hotell och går ner mot strandpromenaden.
     

På en av stränderna är det festival med ett gäng surfungdomar som chillar, spelar
musik på små scener, lyssnar på dj:s, klättrar och njuter av sommarlovet.
 
Kvällens förrätt. Risotto med bläckfiskbläck och grillad bläckfisk.Mums!
 
Uppe vid saluhallen ligger många bra restauranger och barer. Favoriten blev snabbt Bar Jean.
Med dess myller av gäster, höga musik och berusade (?) barpersonal. Maten är gudomlig.
 
                         

Det baskiska vinet har en grönaktig ton och är spritsigt. Passar perfekt till pinxtos, baskiska tapas,
grillade sardiner och gambas.
 
Nyfångad fisk på isbädd och färskt frukt och grönsaker i saluhallen är både vackert och inspirerande.
Tyvärr har vi inget eget kök att tillaga något i men som tur är har vi en hel del bra krogar att utforska
även i kväll.
 
 

Så snyggt golv. Så trevlig personal så god mat. Bar du Marché je t´aime.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0